Ξενώνας Ανώτοπος (Τρίκαλα Κορινθίας)

Για να φτάσετε στα Τρίκαλα Κορινθίας θα χρειαστεί να διανύσετε μόλις 144 χιλιόμετρα από την Αθήνα. Σε μία μοναδική διαδρομή μέσα από γραφικά τοπία, θα φτάσετε στον προορισμό σας και θα αντικρύσετε έναν πετρόκτιστο ξενώνα, τον Ανώτοπο!

Στην Άνω Συνοικία των Τρικάλων, οι άνθρωποι του Ανώτοπου δημιούργησαν για εσάς έναν ζεστό και φιλόξενο χώρο, δυο καλαίσθητες πετρόκτιστες σουίτες με σεβασμό πάντα στην παράδοση και τις ανάγκες της σύγχρονης ζωής.

Ο ξενώνας αποτελείται από δύο σουίτες: Από εκείνη με κήπο και την άλλη με βεράντα.

Σουίτα με κήπο

Η Σουίτα είναι 47 τ.μ. και είναι χωρισμένη σε δύο επίπεδα με εσωτερική ξύλινη σκάλα και κήπο με μοναδική θέα.

Ιδιωτική είσοδο, που οδηγεί απευθείας στη σουίτα η οποία είναι εξοπλισμένη με όλες τις παροχές για να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό φιλοξενούμενο.

Σουίτα με βεράντα

Η Σουίτα είναι 47 τ.μ. και είναι χωρισμένη σε δύο επίπεδα με εσωτερική ξύλινη σκάλα και βεράντα με μοναδική θέα.

Ιδιωτική είσοδο, οδηγεί απευθείας στη σουίτα η οποία είναι εξοπλισμένη με όλες τις παροχές για να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό φιλοξενούμενο.

Με βασικά υλικά την πέτρα και το ξύλο, ενταγμένο μοναδικά στο φυσικό περιβάλλον. Η εικόνα του ξενώνα προσδίδει μία διαφορετική αίσθηση ξεκούρασης και γαλήνης, ενώ και η θέα δεν μπορεί να περιγραφεί εύκολα με λέξεις!

Η εκλεπτυσμένη διακόσμηση χαρακτηρίζει την κάθε λεπτομέρεια προσκαλώντας το φιλοξενούμενο να ανακαλύψει την μοναδική ομορφιά και τη μοναδική γοητεία της Ορεινής Κορινθίας και να ζήσει μια αυθεντική εμπειρία.

Να σημειώσουμε πως στον ξενώνα δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια.

Τρίκαλα Κορινθίας

Τηλ: 2743091288

Email: info@anotopos.gr

Facebook: Ανώτοπος Φιλοξενίας

Site: https://anotopos.gr/