Φαιδριάδες Hotel – Δελφοί (Βοιωτία)

Το «Φαιδριάδες», βρίσκεται στο κέντρο των Δελφών, στον δρόμο που πηγαίνει προς Αράχωβα και πολύ κοντά με τα πόδια από τους Αρχ. Χώρους και το περίφημο Μουσείο.

Η εκπληκτική Θέα στην κοιλάδα του Πλειστού με τον ελαιώνα και τον Κορινθιακό κόλπο δίνει μια ξεχωριστή νότα. Διαθέτει 21 χαρούμενα δωμάτια και 3 καλόγουστες suites. Αξίζει δε να αναφερθούν τα μεγάλα και φωτεινά Σαλόνια του με το πετρόχτιστο Τζάκι δίπλα στο Lounge Bar. Στην διάθεση των φιλοξενούμενων είναι πολλά επιτραπέζια παιχνίδια καθώς και κομπιούτερ για σύνδεση στο Ιnternet, Wi-Fi.

Σημειώστε ότι «Φαιδριάδες Πέτρες» ονομάζονται οι βράχοι, πάνω από το Ιερό Μαντείο και την Κασταλία Πηγή. Οι Δελφοί –τόπος προστευόμενος από την Unesco – είναι χαρακτηρισμένη ως ένας τόπος πραγματικής θετικής ενέργειας.
Η θαυμάσια τοποθεσία σε συνδυασμό με το εξατομικευμένο και επαγγελματικό service σας εξασφαλίζουν μια ευχάριστη και αξέχαστη διαμονή στους Δελφούς.

To Ξενοδοχείο Φαιδριάδες στους Δελφούς είναι έτοιμο να σας παρέχει ανέσεις και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της εποχής μας και είναι η ιδανική επιλογή για τον επισκέπτη που θέλει να περάσει λίγες μέρες σε ένα φιλικό, ζεστό και ευχάριστο περιβάλλον στην πόλη των Δελφών. Το έμπειρο και φιλικό προσωπικό βρίσκεται δίπλα σας να σας εξυπηρετήσει ανά πάσα στιγμή.

Δελφοί, Βοιωτία

Τηλ: 22650 82370

Email: info@fedriades.com

Facebook: Fedriades Hotel Delphi

Site: http://www.fedriades.com/index.php/el/welcome

Αφήστε μια απάντηση