Αρχοντικό Κεφαλάρι (Ορεινή Κορινθία)

Το «Αρχοντικό Κεφαλάρι» βρίσκεται στο χωριό Κεφαλάρι της Ορεινής Κορινθίας. Η ιστορία του ξεκινά από το 1880, όταν ο Γεώργιος Ρουμπέκας κάτοικος του Κεφαλαρίου, έκτισε αυτό το ιδιαίτερο για την αρχιτεκτονική του αρχοντικό, στολίδι της περιοχής, κάτω από την σκιά ενός υπεραιωνόβιου πλάτανου δίπλα από την πλατεία του χωριού.

Το «Αρχοντικό Κεφαλάρι» είναι ένας οικογενειακός ξενώνας. Όραμα μας είναι από την πρώτη στιγμή που θα διαβείτε το κατώφλι να αισθανθείτε την αυθεντική φιλοξενία που έχουμε να σας προσφέρουμε, σ ’ένα περιβάλλον που αποπνέει σπιτική θαλπωρή και το άρωμα μιας ιστορίας αιώνων.

Κάθε ένα δωμάτιο διαθέτει το δικό του ξεχωριστό αρχοντικό χαρακτήρα. Μα, όλα έχουν κοινά χαρακτηριστικά. Τα χρώματα σε αποχρώσεις του περασμένου αιώνα, τους πέτρινους τοίχους, τα ξύλινα πατώματα και ταβάνια, τα χειροποίητα σκαλιστά έπιπλα, τα σιδερένια παλιά κρεβάτια, τα τζάκια, τους πίνακες και τα είδη διακόσμησης ρομαντικού στυλ, τα οποία δένουν αρμονικά με την ιδιαίτερη αισθητική και αρχιτεκτονική του Αρχοντικού. Το «Αρχοντικό Κεφαλάρι» διαθέτει 10 ατμοσφαιρικά δωμάτια και έχει συνολική δυναμικότητα 27 κλινών.

Τα δωμάτια που απαρτίζουν το ξενώνα είναι η Ερατώ, η Πολύμνια, η Μελπομένη, η Κλειώ, η Θάλεια, η Ουρανία, η Καλλιόπη, η Τερψιχόρη, η Ευτέρπη και οι Μούσες.

Τηλ: 27470 22 200, 6948 047 558

Email: a.kefalari@gmail.com

Facebook: Αρχοντικό Κεφαλάρι – Arxontiko Kefalari

Site: http://www.arxontiko-kefalari.com/

arxontiko3 arxontiko4 arxontiko arxontiko2 kefalari

Αφήστε μια απάντηση